sâmbătă, 13 decembrie 2014

Drujii

Noi tăț avem druji. Poate mai puțin cei care îs mai introverți sau mai retrași. Din toată masa de druji la noi mereu se găsesc persoanele standardizate. Poți să întrebi de oricine că el cunoaște un atare drug.
Drugul dalbaiob
Cu drugul dalbaiob e interesant. El mereu trebuie să aibă idei trăsnite și nesănătoase. Cîteodată chiar ți-e antipatic și bănuiești că în craniul lui îs pînze de păianjen și mucegai,dar asta e.
Drugul pizdabol
În popor i se mai spune moară stricată sau dîrdală. Lu aista numa dăi povad s grăiască. Cu dînsu chiar ș dacă vorbești despre păpădii, el tot are ce să-ți spună opt ore în continuu.
Drugu nevoiaș
Dar nevoiaș este el de ce? Corect. Deatîta că el te sună numa cînd îi trebu. Ș șel mai interesant îi că el mereu încearcă să aibă un padhod de departe, cu ”și mai fași?”, ”de cînd nu te-am auzît” și altele.
Drugu care mănîncă dohuia,dar se-ngrașă nihuia
Aista bagă în dînsu mîncare ca la anul nou ș oricum rămîne slab ca o siliotcă
Drugu darnic
Drugu darnic mai tare se manifestă atunci cînd are la activ cîteva păhărele. Atunci el liber îți pune de băut și vrei ș cît vrei.
Drugu fantazior
Preferatul meu. Pe aista dacă-l stîrnești ap poate să-ți fută niște povești, că macaroanele de pe urechi ți se împletesc pe la merișoare. E tare ușor să-l provoci pe aista. Numa spunei că ai fost la rîbalcă ș ai prins un pește mărișor sau ai razganit o mașînă la vreo 180 km/h, ș gata, poț să consideri că l-ai zăvodit. Urmează să asculți cum el o prins atîta pește că așela care era de mărimea celui care ai zis tu, îl zvîrleu înapoi în apă sau că el o mers pe autoban cu un drug(tare neizvestnîi ș misterios pentru tine) care are porșă sau ferrari cu peste 300 pi cias.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu